Foto Club 2017-2018

CTBM 2018

XXIII Duatló de Banyoles

 

Aquest matí ha tingut lloc el XXIII Duatló de Banyoles. Amb una participació de prop de 500 duatletes i amb un recurregut de 10 km corrent - 40 km en bicicleta de carretera - 5 km corrent amb el marc incomparable de l'Estany de Banyoles.
Per part de Triatló Baix Montseny han participat l'Oriol i el Laurio que han pogut lluïr l'equipació del club vigent gràcies al Diego (i amb moltes ganes d'estrenar la nova equipació!!!).

XXIII Duatló de Banyoles


Al sortir de casa plovisquejava, però conforme anavem pujant cap al nord la pluja es feia més minsa. Per sort, en arribar a Banyoles ja no plovia, encara que hi havia uns quants núvols força negres. Temperatura poc abans de la sortida: 11 ºC. Aquesta situació ens va fer dubtar sobre la roba a portar a la cursa. Finalment l'Oriol es decideix per la màniga llarga i el Laurio per la curta com es pot veure a la foto.
Sortida a les 10:00 al parc de la Draga. Petites empentes als primers 200 metres fins que el grup es comença a estirar i cadascú agafa el seu ritme. Malgrat tot, durant els primers 2 kilòmetres s'havia de vigilar als petits ponts. Dues voltes al circuit de 5km (d'una precissió impressionant) amb un tram final a cada volta de 1,5 km molt conegut a la zona: zigazaga per la zona d'arbres per trencar una mica el ritme. Desnivell acumulat 150 metres.
Parcials:
      - Oriol: 40:04  (04:00 min/km)
      - Laurio: 43:37 (04:22 min/km)  MMP

 

 

XXIII Duatló de Banyoles


Ràpida transició que ens porta a un circuit de 40 km una mica trencacames. Als dos kilòmetres primera pujada fins al km. 4, on comença una ràpida baixada fins al km 7. S'ha d'anar amb quatre ulls ja que la carretera no està tallada al trànsit. A partir d'aquí ens espera una succesió de pujadetes i baixadetes fins al km. 26 on comença l'ascensió més llarga de tot el recurregut d'uns 2 km, per anar a sortir a una recta d'uns 3 km amb un fort vent de cara. Aquí la estratègia era clara: agafar una bona roda. Últims kilòmetres fins la zona de transició. Desnivell acumulat de 370 metres.
Parcials:
    - Oriol:    1:09:39 (34,4 km/h)
    - Laurio:  1:17:13 (31 km/h)

 
XXIII Duatló de Banyoles


Última transició per a fer una última volta de 5 km al circuit del primer tram. Aquí les cames feien el que podien i s'havia d'anar amb molt de compte amb les rampes. Esforç final per tal de no ser avançat.
Parcials:
    - Oriol:    21:52 (4:22 min/km)
    - Laurio:  23:34 (4:43 min/km)
Classificació final:  
    - Oriol al lloc 109 de la general amb un temps de 2:11:35
    - Laurio al lloc 228 de la general amb un temps de 2:24:24
No hem pogut puntuar per clubs al no ser tres corredors :-(
Recordar-vos que tenim una cita el proper 14 d'abril a Sant Celoni on celebrarem el I Duatló de Muntanya de Sant Celoni amb un recurregut de 5 km corrent - 19 km amb BTT - 2,5 km corrent. Per a més informació:
      http://duatlosantceloni.blogspot.com.es/
TBM