Foto Club 2017-2018

CTBM 2018

Duatló Ametlla del Vallès.

 

El passat dissabte 16 de Febrer es va celebrar el Primer duatló de Carretera de l’Ametlla del Vallès, en les distàncies 5km run, 24 bici per acabar amb 2,5km més de córrer.

 
 
Duatló Ametlla del Vallès.Duatló Ametlla del Vallès.


 Al ser la primera vegada que es celebrar aquesta duatló, hi havia molts dubtes sobre la seguretat del circuit de bici i la perillositat del mateix, el temps tampoc el dia anterior no hi va ajudar gens, ja que van caure 4 gotes i això feia que el terra estigués humit.  Però tot això l’organització ho va saber resoldre PERFECTAMENT!  Ja que en tot moment hi havia voluntaris indicant les zones perilloses i tallant els circuit. Per tant ORGANITZACIÓ DE 11!!


Duatló Ametlla del Vallès.Duatló Ametlla del Vallès.
 
Ple que fa a la gent que vam participar destacar el bon paper del Jesús, que a l’sprint final va adelantar a varis participants, i va pujar altre vegada al Podium de Veterans 2! També destacar el paper del Mauro en el seu debut en duatlons de carretera, tirant molta estona del grup de bici. I finalment jo l’Oriol, encantat d’haver participat en aquesta duatló molt ben organitzada. Segur que repetirem, be... jo si, els companys... segurament també.