Foto Club 2017-2018

CTBM 2018

II Triatló Crema Torrons

 
Després d’un Nadal  de celebracions familiars i de molta teca, hem celebrat aquest matí 20 de gener la segona edició del “Triatló Crema Torrons”.  Aquest esdeveniment  social estava convocat a les 09:00 hores al Sot de les Granotes de Sant Celoni. Ens esperava 400m de natació a la piscina del Sot, 12 km. de bicicleta de carretera i 3 km. de carrera.

El mal temps del dissabte, lesions i malalties vàries, compromisos esportius/familiars/laborals i problemes tècnics amb el despertador  va fer que només fóssim 5 triatletes a la línia de sortida desafiant l’hivern. En Diego, en Francesc Sala, l’Alex, l’Oriol i el Laurio.Després d’una mica d’escalfament donem sortida al primer tram de natació de 400 metres. L’Oriol fa gala del seu nivell natatori traient més d’una piscina a la resta de companys.Una vegada feta la transició cap a la bici, quedem 4 integrants donada la baixa d’en Diego. Decidim allargar una miqueta el tram de bicicleta i fer-lo tot neutralitzat. Finalment anem cap a Mosqueroles i tornem pel mateix camí. 16 km en total amb un desnivell positiu de 350m.

 

II Triatló Crema TorronsSegona transició i tornem a decidir allargar el tram de carrera. Fins a Can Draper escalfant motors i després “gas” fins la carretera d’Olzinelles. Neutralització, planejant fins a prop del Pollancre d’Olzinelles i tornada a “gas” fins Can Draper. L’últim quilòmetre trotant i reagrupament. 8 km en total i 260 metres de desnivell positiu.II Triatló Crema TorronsEntrega de trofeus als finalistes cortesia de Fruites De La Torre.

 

II Triatló Crema Torrons