Foto Club 2017-2018

CTBM 2018

Crònica Mitja de Tarragona

 
Mitja de Tarragona, avui fa una setmana.
 
Aquesta ha estat la tercera vegada que l'he fet. Com en totes les anteriors he tingut el suport de la família en diferents punts del recorregut, cosa que motiva moltíssim. Gràcies.
 
El temps final no és bo, però l’objectiu més important era acabar-la. En el half de primers d’octubre vaig retirar-me a falta de 10 kms, per molèsties a la zona lumbar. Després de diferents revisions, fisio, osteòpata i noves plantilles sembla que la cosa va millor.
 
L’escalfament he pogut compartir-lo amb diferents companys. Cal destacar l’equip de l’Extremman 2011, que ja comencen a parlar del 2012.  Un cop comença la cursa ja vaig sol i aquesta vegada sense música. És la primera vegada que vaig sense música i seguint un consell d’un company “has d’aprendre a escoltar el cos i captar les sensacions”. Fins el km 10 vaig anar tranquil, i pensava apretar després. Un cop entrem en la zona de la platja les sensacions segueixen sent bones, però un cop entrem en el tram del port (km17 aprox.) la cosa es comença a fer pesada (igual que en anys anteriors). Va passant l’estona i començo l’últim tram, on encara queda alguna força per apretar.
 
Fantàstic, una altra mitja acabada. Era toca començar a preparar els següents objectius.
 
Gràcies míster, Oriol, per ajudar a preparar-me i espero en la propera complir els objectius.
 
Francesc
Crònica Mitja de Tarragona