Foto Club 2017-2018

CTBM 2018

Marató del Montseny

 

En vaig despertant i sento com plou.Al final en llevo esmorço i marxo cap a la cursa, com es normal arrivo i encara plou.Donada la sortida al 500 metres ja tens que passar per dintre l'aigua, jo ja anabe previst i en poso uns plàstics,així vaig sec de peus, començan a passar els km i no para de ploure,començo a pujar matagalls molt tecnic i dur, a part, ja vaig tot moll de peus i de tot el cos, allà adalt fa un fred que pela.

Marató DEL Montseny

 

Começo a baixar i arribo al avituallament abans de pujar al turo,allà ens diuen que el que no estigue bé millor que no pugi ja que adalt hi ha boira i estan a sota zero per la sensacio de fred, i aconsellen que marxi per un altre lloc. Jo em trobo bé i continuo,començo a pujar,  cada vegada s'enfila més, fa més aire, més boira. Les mans ja ni me las sento i la pujada és fa llarga, per fer el cim fins el turó trigo quasi una hora  per pujar a matagalls,arribo a dalt no si pot estar el fred es brutal.
Marató DEL Montseny
 

Em diuen que començi  a baixar que per aquesta cara ja no fa tan aire,jo cap a baix, però tela la baixada, era per corriols, que ja sabia tornar com una riera d'aigua i fang,aixi fins la meta, baixada molt tècnica disfruto molt, l'aigua tot el rato per sobre els tormells i per acabar el km 41 tens que passar pel la riera agafat per una corda i l'aigua fins la cintura. Arribo a la meta esta la meva familia que me esta esperant. Al final 6 h 40 en menjo la butifarra una cerveza un massatge i cap a casa.Total molt content de aquesta experiencia i l'any que bè tornare a veure el paitsatge i per veure on he passtr perque no entinc ni idea.
Fins la propera.
Vicens