Foto Club 2017-2018

CTBM 2018

Triatló Olímpic Gavà 02/10/11

 

Aquesta prova encara no la havia feta mai i en tenia moltes ganes....je je!
Arrivo a les 7.15 h. sense problemes per aparcar a la vora de boxes i .......a buscar el dorsal !
        Feia "frescota" per lo tant decideixo trotar una mica per escalfar i visualitzar, de passada, les trasicions que eren força llargues, especialment la T1.
Un cop dins a boxes, que eren molt grans (1200 triatletes aprox.), posar-me  el neopré i a escalfar a l'aigua  a les 8.00 h.
Surto a la 1a sortida, 500 triatletes, 2 voltes de 750mts, em col.loco on crec que em toca,  i pitada !......

Triatló Olímpic Gavà 02/10/11Sortida bastant neta gràcies a les primeres onades que et paren un pél.  El tram de natació s'em va fer un pel llarg i tenia una sensació de pesadesa a les espatlles a la primera volta, en fi, sense massa problemes, surto de l'aigua y cap a buscar la bici, circuit molt pla,  faig els primers  kms sol, avançant gent i  per fi  al km 4 m'atrapa un grup de uns 9 que portaven un ritme moooooolt bo, més d'una vegada vaig estar a punt se despenjar-me... bufffff, al km 33 varem atrapar a un grup d'uns 30 còmode però perillós je je!

Triatló Olímpic Gavà 02/10/11


La cursa peu  la vaig començar amb un ritme un pèl alt i vaig pagar-ho amb un flato des d'el km 2 fins al 6,
 la 1a volta s'em va fer llarga però al final del tram vaig poder pujar una mica el ritme. Per tant bastant content en general excepte en la natació con ja es habitual. :-(.
Destacar la bona organització de les diferents distàncies i comentar l'abcència de dutxes, bé vaja les de les platjes si funcionaven. :-). Ara ja només falta BCN....... SALUUUT !