Foto Club 2017-2018

CTBM 2018

Duatló Campionat de Catalunya per Equips

El passat dissabte es va disputar el Campionat de Catalunya per Equips. Per primera vegada els integrants del Triatló Baix Montseny vam formar equip. La prova es va celebrar al Prat al costat de l’Aeroport en modalitat 4.5 km run 20km bike i per acabar uns últims 2km.

1

L’equip estava format per  2 juniors l’Arnau i l’Erik que ens van fer de llebres al run, 2 Absoluts l’Oriol i el Laurio i 1 Veterano 2 el Jesús, (que personalment està molt fort aquest any).

Al ser campionat de Catalunya per equips la sortida era en format contrarellotge, és a dir els equips sortien cada minut, igual que les contrarellotges d’equip del Tour de França, Una vegada ens van donar la sortida cap allà a les 16:10 els dos juniors es van posar a marcar un fort ritme que constantment els hi havíem d’anar recordant que havien d’anar més lents.  

3

Una vegada passats els primers km vam entrar a box per fer la primera transició, una mica lents ens vam posar casc i bambes i vam sortir amb les bicis per fer 4 voltes al circuit. Era un circuit completament pla, on es podia rodar molt ràpid. També hi havia vent lateral i això podia dificultar anar a rodar si no s’està acostumat.

2

Al acabar les 4 voltes de bici vam entrar al box aquesta vegada per deixar les bicis i així afrontar els últims km de run.

Finalment comentar que va ser una molt bona experiència per tots els participants i ens va ajudar a fer pinya de  CLUB.